Η εταιρεία “ΑΦΟΙ Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΕΕ ” ιδρύθηκε το 1986 με σκοπό την  εμπορία και διακίνηση καταναλωτικών προϊόντων κι έδρα  την κεντρική Αγορά της Αθήνας. Το 1990 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αγ. Βαρβάρα. Το 1993 ανέλαβε την αντιπροσώπευση της εταιρείας ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕΕ (ρύζια-όσπρια 3άλφα) για τους νομούς Αττικής-Κορινθίας-Αργολίδας-Εύβοιας & Βοιωτίας, την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, ασχολήθηκε και με την τυποποίηση Ελαιόλαδων – Σπορέλαιων και βρώσιμων ελαίων. Το 1999 άρχισε να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς στο κομμάτι των παράλληλων εισαγωγών και πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα (επώνυμα τρόφιμα, απορρυπαντικά και καλλυντικά). Το 2011 ανέλαβε την αντιπροσωπεία της εταιρείας SCA HYGIENE PRODUCTS (Τena – Ζewa – Libero – Libresse) και το 2012 την αντιπροσωπεία της εταιρείας ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕΒΕ στον νομό Αττικής, την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Το 2013 ανέλαβε και την αντιπροσωπεία τη Delica (καθώς αγοράστηκε από την Sca Hygiene Products) καθώς και τις εταιρείες Παπαέλληνας A.Kώστας ΑΕΒ, Spira, Arista, Care, Moufflon) και Κόρε ΑΕ σε επιλεγμένους νομούς. Το 2014 ανέλαβε και την αντιπροσώπευση των παραδοσιακών προϊόντων Αρκάδι για το νομό Αττικής. Σήμερα, αντιπροσωπεύει σε διάφορους νομούς ανά την Ελλάδα τις εταιρείες:

3άλφα

ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΑΡΚΑΔΙ

ΤΑΙ

Και έχει ειδικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα Brands του χώρου. Αναλυτικά, οι πωλητές μας επισκέπτονται τους νομούς:

Αττικής

Κορινθίας

Αργολίδας

Αχαΐας

Ηλείας

Βοιωτίας

Φθιώτιδας

Φωκίδας

Εύβοιας

Θεσσαλονίκης

καθώς και τα:

Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κως, Λέρος, Κάλυμνος)

Νησιά Βόρειου Αιγαίου (Λέσβος, Λήμνος, Χίος)

Κυκλάδες

Σάμο

Ζάκυνθο

Κεφαλλονιά

Η εταιρεία μας από τον Σεπτέμβριο του 2011 στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000m2 σε κομβική περιοχή στο Αιγάλεω.

 

Υλοποιώντας ένα πρόγραμμα συνεχής εξέλιξης με όραμα την άρτια εξυπηρέτηση των συνεργατών της, η ΑΦΟΙ Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΕΕ διαθέτει:

3000τμ στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους

6 ράμπες φορτοεκφόρτωσης

12 πωλητές

Ιδιαίτερα εξελιγμένο μηχανογραφικό σύστημα (custom ERP βασισμένο στις ανάγκες της εταιρείας)

Σύστημα διαχείρισης αποθήκης(custom WMS)

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

Εξυπηρέτηση των πελατών της σε 24-96 ώρες(1-4 ημέρες) διανέμοντας τα προϊόντα της με ναυλωμένα στόλο 6ΦΔΧ.

Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί πάνω από 4000 ενεργά σημεία πώλησης τα οποία αποτελούνται από minimarket -μεσαία market ανεξάρτητου πελατολογίου, καταστήματα Ομίλων, καταστήματα καλλυντικών, χαρταποθήκες καθώς και χονδρέμπορους που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Skip to content